Izvor: Tanjug
14.03.2022 u 10:41
0

DEJVIS KUP: Srbija menja Rusiju

Muška teniska reprezentacija Srbije zameniće Rusiju na završnom turniru Dejvis kupa, saopšteno je na sajtu takmičenja. Kako je saopšteno, Rusija je iz Dejvis kupa izbačena zbog ratnih sukoba u Ukrajini, a Srbija je izabrana kao najbolje rangirani tim koji je igrao prošle godine u polufinalu Dejvis kupa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Teniseri Srbije prethodno su dobili su specijalnu pozivnicu za završnicu takmičenja u septembru, a sada će „vajld kard“ biti dodeljena nekoj od 12 ekipa koje su eliminisane tokom kvalifikacione faze koja se održala 4. i 5 marta. U konkurenciji su Ekvador, Rumunija, Finska, Kolumbija, Kanada, Brazil, Slovačka, Masjarska, Norveška, Japan, Češka i Austrija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter