Izvor: Informer
14.03.2022 u 15:53
0

TRAGEDIJA BEZ SVEDOKA: Poginuo muškarac, skočio sa 9. sprata

Pedesetdvogodišnji Nišlija D.Z poginuo je jutros oko 8.30 sati kada je najverovatnije, skočio sa terase na devetom spratu stambene zgrade u Božidarčevoj ulici u Nišu.

Stradali čovek je živeo sam, pa nema svedoka tragičnog događaja. Policiju i Hitnu pomoć su alarmirali prolaznici koji su uočili beživotno telo ispred zgrade u kojoj je D.Z. živeo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Telo je po nalogu Višeg javnog tužilaštva upućeno na obdukciju. Za sada ništa ne ukazuje da je njegova smrt posledica krivičnog dela.  Vrata njegovog stana bila su zaključana sa unutrašnje strane a na licu mesta nisu ustanovljene nikakve sumnjive okolnosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter