Izvor: KURIR
16.03.2022 u 07:21
0

JEZIVA SUDBINA KSENIJE PAJČIN! Bila je šarmantno, vedro i nasmejano lice estrade

Nikada neće biti zaboravljena!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tela Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode pronađena su 16. marta 2010. godine u pevačicinom stanu na Voždovcu.

Kako su ubrzo nakon ubistva otkrili izvori bliski istrazi, Filip je, nakon što je usmrtio Kseniju na samom izlazu iz stana, pucao sebi u usta.

Spekulisalo se o tome da su se svakodnevno svađali, a razlog njihovih sukoba, kako se pričalo, bila je Filipova ljubomora.

Pored igračkog talenta i brojnih hitova Ksenija Pajčin će ostati upamćena kao originalna i uvek svoja, ali i kao jedna od najlepših i najatraktivnijih devojaka na srpskoj muzičkoj sceni.

Ksenija u svojoj muzičkoj karijeri imala je mnogobrojne hitove u kojima su uživale pretežno mlađe generacije tokom devedesetih i dvehiljaditih godina.

Kada se kao devojčurak pojavila na estradnoj sceni izazvaši pravu pometnju, svi su bili željni saznanja ko je nepredvidiva, ekstremno lepa Ksenija koja je instant proglašena našom najlepšom estradnom pevačicom.

Ksenija Pajčin je rođena 1977. godine u Beogradu. Karijeru je započela sa plesnom grupom 1993. godine, da bi posle pesme „Hej Dak“ postala poznata kao jedno od najlepših lica na jugoslovenskoj estradi. Samostalnu karijeru počela je 1997. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter