Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
31.01.2024 u 18:44
0

REŠENA VELIKA MISTERIJA! Na dnu okeana otkriveno nešto neverovatno (VIDEO)

Nakon nestanka Amelije Erhart tokom njenog pokušaja da preleti ceo svet, niko nije uspeo da locira ostatke njenog aviona. Sada je to pošlo za rukom pilotu Toniju Romeru.

Nestanak avijatičarke Amelije Erhart u centralnom Pacifiku u julu 1937, jedna od najvećih misterija u istoriji vazduhoplovstva, možda je rešena.

MISTERIOZNA OLUPINA SE NASUKALA NA OBALU: Evo na šta se sumnja (VIDEO)

Naime, nakon nestanka Amelijinog aviona tokom njenog pokušaja da obleti svet, pojavile su se mnoge teorije, ali niko do sada nije uspeo da locira ostatke njenog aviona Lokid 10-E Elektra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deep Sea Vision (@deep.sea.vision)

Međutim, ove nedelje je tim američke kompanije „Deep Sea Vision” obavestio javnost da je sonarom na ogromnoj dubini od skoro 5.000 m u centru Tihog okeana otkrio nešto što izgleda prilično slično nestalom avionu, prenosi CBS News.

Potragu za nestalim avionom je sa 11 miliona dolara u velikoj meri finansirao Toni Romeo, pilot i bivši američki obaveštajac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deep Sea Vision (@deep.sea.vision)

– Ovo je najuzbudljivija stvar koja mi se dogodila u celom životu, osećam se kao desetogodišnjak koji traži skriveno blago – rekao je on medijima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar