Izvor: Tanjug
17.03.2022 u 15:14
0

ABAZOVIĆ PONOVO UDARIO NA SRBE: Ako nešto znači, ja ću po dva puta dnevno potpisivati da se u Srebrenici dogodio genocid

Potpredsednik odlazeće crnogorske vlade i mandatar za sastav nove izvršne vlasti Dritan Abazović izjavio je da je za Socijalističku narodnu partiju sasvim prihvatljivo da se „u Srebrenici dogodio genocid“, kao i da je ta partija već potpisala sporazum u kojem stoji da je „Rusija izvršila agresiju na Ukrajinu“.

Na vanrednoj konferenciji za novinare, Abazović je rekao da je Crnoj Gori hitno potrebna nova vlada i da, ako, kako je kazao, neko misli suprotno u velikoj je zabludi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„Ako neko misli da nam trebaju pregovori još dva meseca i da u ovakvom stanju možemo da čekamo krizu u velkioj je zabludi“, rekao je Abazović i najavio da će se danas ponovo sastati sa predstavnicima SNP.

Što se njega kao mandatara tiče, Abazović je rekao da je 98 odsto posla u vezi sa formiranjem nove vlade završeno.

“Mene da postavite da potpišem za Sebrenicu… To traže SD i SDP. Ako njima nešto znaci ja cu to po dva puta dnevno potpisivati. Oni pokušavaju da stvore pritisak u odnosu na SNP ali za SNP je to prihvatljivo“, rekao je Abazovic i dodao:

„SNP je već potpisao dokument gde se navodi da je Ruska Federacija izvršila agresiju na Ukrajinu“.

Ako, kako je naveo, neko zbog svojih fotelja i projekcija, želi ovo da uruši neka to uradi ali će građani znati to da cene.

„Manjinska vlada nije trajno rešenje nego bajpas”, rekao je Abazović novinarima, nakon sednice vlade koja je prekinuta zbog svađe premijera Zdravka Krivokapića i ministra spoljnih poslova Ðorda Radulovica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter