
Foto: Printscreen/pixabay
TRIK ZA VAZDUŠASTE PALAČINKE: Ovako se pravilno dodaje brašno
Uz malre smernice će palačinke biti još ukusnije.
Palačinke su starinska poslastica koja se pravi od jeftinih sastojka. Priprema deluje poprilično jednostavno, ali to ne znači da će vam uspeti svaki put. Bez obzira što treba samo da umutite sastojke, a onda i da ih pržite, morate da znate pravi odnos.
Kako bi vam palačinke uvek uspevale, bitno je da znate koliko jaja ili brašna morate da dodate.
Pre nego što dodate brašno u smesu, potrebno je da ga prosejete. Ovo pravilo važi za sve vrste testa, a posebno za palačinke. Prosejano brašno stvar manje grudvica, a osim toga palačinke će biti vazdušastije. Takođe, pre nego što krenete da pržite palačinke ostavite testo da malo odstoji.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

TAJNA KOJU ZNAJU SAMO NAJBOLJE DOMAĆICE: Recept za najmekiši pileći file iz rerne

ALFREDO PASTA SA PILETINOM: Ovako je prave Italijani

RECEPT DANA: Sočna gibanica sa sirom, omiljena srpska pita

PILEĆA SALATA: Savršena za fit liniju pred leto

ZDRAV I UKUSAN OBROK: Recept za punjene tikvice
