Izvor: HappyBSC
25.06.2020 u 12:39
0

UHAPŠENA I SESTRA ANDRIJE MANDIĆA Lisice na mirnom protestu

Podgorička policija uhapsila je Kseniju Kljajić, rođenu sestru Andrije Mandića, jednog od lidera DF-a.

Ona je bila u društvu Marine Jočić, na mirnom građanskom protestu ispred CB Podgorica, sve do hapšenja poslanice Demokratskog fronta, piše Borba. Nakon izvesnog vremena, a prilikom dostavljanja lekova za uhapšenu Jočić, iz policije su rekli Kseniji Mandić Kljajić da „mora i ona da ostane u pritvoru”.

Više incidenata se dogodilo se sinoć ispred i u blizini Centra bezbednosti Podgorica gde se nekoliko puta okupilo više građana u znak protesta zbog dešavanja u Budvi. Policija je više puta upotrebila suzavac, a građani su iz više navrata gađali policiju kamenicama i drugim tvrdim objektima.

I nakon ponoći su inspektori kriminalističke policije legitimisali građane u blizini podgoričkog CB, a oko zgrade su bile jake policijske snage i vršio se uviđaj.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter