Izvor: Blic
02.04.2022 u 12:44
0

UHAPŠEN OSUMNJIČENI ZA RANJAVANJE DEVOJČICE: Novosađanin pucao ispred škole

Novosadska policija u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom uhapsila je Novosađanina M.K. (37) zbog sumnje da je juče pucao iz vazdušne puške i lakše ranio šesnaestogodišnju devojčicu.

Pretresom njegovog stana policija je pronašla vazdušnu pušku i odgovarajuću municiju. M.K. je određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu da je učinio krivično delo izazivanje opšte opasnosti biti priveden osnovnom javnom tužiocu u Novom Sadu. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, incident se dogodio juče oko 19 časova ispred Saobraćajne škole u Šumadijskoj ulici u Novom Sadu kada je šesnaestogodišnjakinja prijavila da ju je neko ranio u levu šaku.

Tu informaciju je za medije potvrdio portparol Zavoda za hitnu medicinsku pomoć dr Zoran Krulj koji je rekao da je lekarska ekipa intervenisala oko 18.52 na poziv policije te da je nakon zbrinjavanja na licu mesta devojčicu prevezla na odeljenje dečije hirurgije Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter