Izvor: Alo.rs
02.04.2022 u 14:58
0

REČI KOJE CEPAJU DUŠU! Majka stradalog rudara Darka u Aleksincu jedva govori od tuge: „Bio je Božji čovek, svi su ga poštovali“

Reporter medija razgovarao je sa roditeljima Darka Zlatkovića, jednog od rudara koji su juče tragično izgubili život u nesreći u rudniku „Soko“ u Aleksincu.

Danas je proglašen dan žalosti u Opštini Aleksinac zbog nezapamćene tragedije koja je zadesila ovaj kraj. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Velika tuga pala je na Aleksinac, a tome svedoči i razgovor sa porodicom Darka Zlatkovića koji je stradao u jučerašnjoj nesreći.

Grcajući u suzama, Darkova majka Desanka jedva je smogla snage da izgovori da će sahrana biti obavljena sutradan:

– Bio je predsednik opštine i potvrdio da će biti sahranjen i ako (nadležne službe, prim. nov.) ne rade. Bio je njihov čovek i svi ga znaju i svi ga poštuju, cela crkva će da dođe, svi popovi, jer on je bio i Božiji čovek – kaže majka poginulog rudara.

Ožalošćena majka zamolila je, kroz plač, prisutnog fotoreportera da je ne slika.

– Ovaj što je poginuo, srce se cepa. Ovaj drugi šećeraš, radi u rudniku – rekla je Desanka kroz plač, nemajući snage da nastavi.

Otac stradalog Darka nemo je stajao na kućnom pragu, dok je pored ulaza u kuću okačena čitulja. Na kraju je samo zaklimao glavom i rekao:

– Tuga jedna velika.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter