Izvor: Blic
02.05.2024 u 15:36
0

OVAJ TREND ŽENE OBOŽAVAJU, I S RAZLOGOM JE NAJTRAŽENIJI: A evo kako da se postigne kod kuće!

Najguglaniji trend kada je reč o kosi je takozvani "liquid hair", proslavio se na pistama, a zatim i na crvenom tepihu, zahvaljujući Dakoti Džonson.

„Liquid hair“ je trend koji kosa obožava, a cilj mu je da se postigne zaglađena, sjajna i ravna kosa koja, kada se pomeri, izgleda kao tečnost. Njega je na zvezdano holivudsko nebo dovela Dakota Džonson, jedna je od onih glumica koje imaju jednostavan, a kul stil koji je jednako bezvremenski koliko i moderan.

Dakota je prepoznatljivija po svojoj kosi, a za njene divne frizure zaslužan je slavni frizer Mark Taunsend, koji takođe stoji iza izgleda Rajli Keou, Olivije Vajld, Elizabet Olsen i Obri Plejz.

Šta je „liquid hair“?

Ovaj trend se ne pojavljuje prvi put, naime, „glass hair“ je jedna njegova verzija koja je postala popularna još 2018. godine sa zalizanim bobovima koji su se nosili češće i od slavnih „beach waves“ frizura.

Ali za razliku od super oštrog, zalizanog izgleda, pojavila se njena nežnija i mekša verzija koja nam se mnogo više dopada. Za razliku od „glass hair“ trenda, „liquid hair“ ne izgleda mokro. Kosa je super glatka i ultrasjajna, gotovo do te mere da reflektuje svetlost poput stakla, ali je i mekana na dodir.

Obično se uključuje nanošenje proizvoda (seruma, regeneratora koji se ne ispiru ili ulja) za postizanje sjajnog izgleda kose. Popularnost „liquid hair“ izgleda dolazi s modnih pista, editorijala i od slavnih osoba, a cilj je da se postigne zaglađena, sjajna i ravna kosa koja, kada se pomeri, izgleda kao tečnost. Upravo iz tog razloga ju je najbolje nositi ravnu jer tako najviše dolazi do izražaja.

KAŽU DA JE KOŽA OGLEDALO ZDRAVLJA: Evo kod kojih osoba se to najviše primeti!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter