
Foto: printscreen youtube remek jelo
KAKO DA KROFNE ISPADNU SAVRŠENE Uradite ovako i biće mekane i sočne
Primenite ove jednostavne savete i napravite krofne iz snova.
Primenljivi trikovi dovešće do preukusnih i slasnih krofni
Morate da ostavite da se krofne dobro dižu kako ne bi potonule u ulju i upile previše masnoće.
Takođe, morate biti pažljivi kada ih isečete – testo za krofne je veoma delikatno, sa njim ne smete da budete grubi.
Prilikom pečenja temperatura ulja treba da bude maksimalno 170 stepeni, da ne počnu da gore.
Krofne se okreću samo jednom. Ako ih okrenete nekoliko puta, počinju da upijaju ulje.
Svi sastojci treba da budu sobne temperature, kao i prostorija u kojoj se spremaju krofne
Pre mešanja, testo mora da se udvostruči
U testo dodajte kašiku rakije ili ruma – krofne će tada upijati manje masti
Ne stavljajte previše krofni u tiganj odjednom, jer će temperatura ulja pasti i krofne će upiti previše masti.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

BIFTEK VELINGTON: Rapsodija ukusa u svakom zalogaju

RECEPT DANA: Burek sa spanaćem i sirom

MUSAKA SA TIKVICAMA: Eksplozija ukusa u svakom zalogaju

PLJESKAVICE OD SPANAĆA: Nećete ni primetiti da nedostaje meso

UKUSNE I ZDRAVE: Pet razloga da u ishranu uvrstite kajsije
