
Foto: Printscreen/Youtube/Lokal info
ZNATE LI DA SE U SRBIJI PRAVI SIR OD PASULJA? Hit je u doba posta
Danijela proizvodi i mikrobilje i klice koje su odličan i veoma zdrav dodatak ishrani.
Iza porodične kuće u Starčevu u kojoj Danijela Ratkov Žebeljan živi sa suprugom Nenadom i sinovima nalazi se prava oaza mikrobilja koje ova diplomirana hemičarka i nastavnica u školi godinama uzgaja s ljubavlju. Tu raste 16 odabranih biljaka od kojih nastaju nesvakidašnji proizvodi u njenom poljoprivrednom gazdinstvu.
Među najzanimljivijim su sir od pasulja (fermentisan bio-sir) čiji recept je Danijela sama smislila, kao i bio-sir od bulgura (durum pšenice). Sir od pasulja je prekriven prahom u različitim bojama, koji nastaje kada se mikrobilje osuši u dehidratoru na 40 stepeni, a zatim samelje.
Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.
Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74
Pročitaj još iz rubrike

ZALOGAJI KOJI SE PAMTE: Pão de queijo – brazilski hleb sa sirom

RECEPT DANA: Saltimboka od rimske teletine

KAO ŠTO SU TO RADILE NAŠE BAKE: Naučite kako da napravite kiselo mleko kod kuće

IDEALNA ZA SVE SLADOKUSCE: Najukusnija pita sa jabukama

POSNA MUSAKA SA SREMUŠEM: Zaboravićete da nedostaje meso
