Izvor: ALO
12.06.2024 u 18:55
0

ZNATE LI DA SE U SRBIJI PRAVI SIR OD PASULJA? Hit je u doba posta

Danijela proizvodi i mikrobilje i klice koje su odličan i veoma zdrav dodatak ishrani.

Iza porodične kuće u Starčevu u kojoj Danijela Ratkov Žebeljan živi sa suprugom Nenadom i sinovima nalazi se prava oaza mikrobilja koje ova diplomirana hemičarka i nastavnica u školi godinama uzgaja s ljubavlju. Tu raste 16 odabranih biljaka od kojih nastaju nesvakidašnji proizvodi u njenom poljoprivrednom gazdinstvu.

Među najzanimljivijim su sir od pasulja (fermentisan bio-sir) čiji recept je Danijela sama smislila, kao i bio-sir od bulgura (durum pšenice). Sir od pasulja je prekriven prahom u različitim bojama, koji nastaje kada se mikrobilje osuši u dehidratoru na 40 stepeni, a zatim samelje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter