Izvor: Kurir
25.06.2024 u 07:28
0

NI JEDNA DEVOJKA ME NIJE ODBILA: Gavrilović se pokajao za grehe iz prošlosti

Ivan Gavrilović je postao pravi vernik!

U to se uverio uverio naš paparaco koji je densera uslikao u crkvi na Zvezdari, u neposrednoj blizini njegovog porodičnog doma. On je najpre celivao sve ikone i pobožno se pomolio, a u crkvi se susreo i s jednim prijateljem koji mu je nešto pokazivao na telefonu, što je Ivana zasmejalo.

MIA BORISAVLJEVIĆ O MLADIM MUZIČARIMA: Njene pesme ne znam, ali znam da je uvek polugola“

Nakon što je u molitvi proveo neko vreme, otišao je da kupi i sveće kako bi ih zapalio za svoje zdravlje, kao i zdravlje svoje porodice. Da zna da poštuje crkvena pravila, videlo se i po tome što se pristojno obukao za posetu bogomolji, pa je uz duge crne pantalone obukao i belu jaknu s kapuljačom.

Očigledno je da se denser, koji je bio veoma popularan devedesetih, pokajao zbog svojih postupaka iz mladosti i grešnog i poročnog života u tom periodu, što on nikada nije krio od javnosti.

– Bili smo jako popularni. Nije mi se desilo da me neka devojka odbije. Jedino moja žena, i znao sam da je ona ta, inače nije bilo šanse da se to desi. Ko će da me odbije, to nije moguće! Pravili smo haos. Knez i ja odemo po dva-tri dana i menjamo se! Zakažemo jednu u jedan, drugu u dva. Zatim u tri i sve tako. Mi nismo nalazili devojke, one su nas! Pratile su nas po nastupima, gde živimo, šta radimo… I onda bude šta bude… – priznao je pevač, koji je prevario ženu u rijalitiju.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter