Izvor:
24.06.2024 u 22:59
0

MIA BORISAVLJEVIĆ O MLADIM MUZIČARIMA: Njene pesme ne znam, ali znam da je uvek polugola“

Pevačica Mia Borisavljević, govoreći o muzičkoj karijeri, prokomentarisala je domaću estradnu scenu, a njeni komentari izazvali su lavinu rekacija na društvenim mrežama.

Popularna pevačica Mia Borisavljević, gostujući u emisiji na Radio S3, govorila je o muzici i estradnoj sceni kroz godine.

Tom prilikom, ona je iskritikovala današnju muziku.

„Toliko glupih pesama postoji i toliko glupih pesama je izašlo u ovih par meseci, ne znam… Možda šest albuma, je ‘l tako?“, počela je ona u emisiji.

 

„Pa, ja ne znam da li četiri pesme vredi poslušati“, dodala je pevačica.

Na pitanje da li bi mogla da izdvoji neku „glupu pesmu“ ili izvođača, rekla je da ona to „ne može da zapamti“.

„Ne mogu, zato što ja to ne mogu da zapamtim“, istakla je ona i dodala da će i njima „brzo doći smena generacije“.

„Da im kažem, da ne misle da im je ovo večno zato što sada smena generacija dolazi mnogo brže nego pre. Ja kad sam se pojavila 2008, tada se smenjivala generacija Goce Božinovske i Zlate Petrović otprilike. Nisam ja toliko matora, ali nekad su mnogo duže trajali pevači“, kazala je Mia i dodala:

„Daleko od toga da mislim da, i Zlata i Goca su i danas pevačine, ali njihov hajp je u tom momentu opadao. I onda su dolazili neki drugi izvođači, kao što su Elitni odredi, Mia Borisavljević i šta znam sve ko se pojavio. Sada sve ide mnogo brže i mnogo kraće traje. Brže se smenjuje, a kraće traje, što je s jedne strane dobro, zato što se mnogo brže probiješ, nađeš put do publike, a s druge strane nije dobro jer je nekako ko jogurt“, izjavila je pevačica.

Foto: Printscreen/Facebook

„Koliko će neko da traje, to stvarno zavisi isključivo od njihove upornosti i njihovog puta i onog kako im Bog bude rekao. Oni svi imaju kapacitet da traju, ali zavisi ko će pre da se potroši, eto, da tako kažem. Ima tu nekih pevača gde se vidi da će mnogo brzo da sagore u toj svojoj prevelikoj želji“, ispričala je ona dalje, ali nije želela da imenuje te pevače.

„Mislim da se to vidi, kad neko preteruje u svemu. Sve što je uradio, uradio je za tri meseca, sve je pokazao, pokazala… Muškarci imaju mnogo više potencijala da duže traju. Ovi koji su se pojavili, kao što je Voyage, Nucci i tako dalje… Jer oni imaju i taj studijski rad i negde su u jednom periodu života, ako budu procenili da ne treba da budu izvođači, kao Cobi recimo, biće vrhunski studijski majstori“, ispričala je pevačica.

Foto: Printscreen/Facebook

Šta je još rekla, možete poslušati u video-prilogu u tekstu, a ove njene izjave izazvale su brojne negativne komentare na društvenim mrežama.

„Gola si autoputem hodala za pesmu, pa sada bilo kome soliš pamet“, „Je ‘l ima ona neku dobru i pametnu pesmu?“, „Sve što je rekla, jeste tako. Mada i ona sama nema veze sa pesmom i muzikom“, „A ona baš ima pametne“, „Njene pesme ne znam, ali znam da je uvek polugola“, samo su neki od komentara ispod ovog snimka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar