Izvor: informer
09.07.2024 u 07:24
0

EVO ŠTA JE ĐOKOVIĆ PORUČIO LICEMERNIM NAVIJAČIMA: Više ne ćuti, ovo im je rekao

Novak Đokoivć je prvo samleo Holgera Runea na terenu, a onda razbucao hejtere.

Mogu da viču koliko hoće „buuu“, ali mu je mogu ništa. Godinama je ćutao, sve tolerisao, ali sad je stavio tačku, pa je bezobraznoj publici na Centralnom terenu očitao lekciju. 

Tokom meča se kako je Nole rekao često sa tribina čulo „buuu“ kada bi naš teniser izgubio poen. Prvo je to izgledalo kao poruka podrške Runeu, ali je kasnije preraslo u provokaciju, koju Nole nije želeo da trpi, pa je srpski as posle meča imao poruku za sve hejtere. Poželeo im je „lakuuuuuu noć“, a potom je imao šta da ima poruku na konferenciji za medije.

– Ne znam šta Vimbldom može da uradi po tom pitanju. Publika je platila karte i odabrala da navija kako će da navija. Oni biraju kako da se ponašaju. Možda eventualno sudija može da ih upozori, ali ne treba da očekujete da će deo stadiona biti ispražnjen – kazao je drugi teniser sveta posle pobede.

Svestan je da ne može da utiče na ponašanje navijača, ali je imao jasnu poruku, više neće da im toleriše bezobrazluk.

– To je deo sporta. Turnir i sam sport imaju težinu i značaj i zbog publike koja dolazi. Poštujem navijače i trudim se da im to pokažem. Oni biraju za koga će da navijaju, ali kad neko pređe liniju ja uvek da reagujem. Zato sam rekao to što sam rekao – jasan je srpski teniser.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter