Izvor: KURIR
09.07.2024 u 12:04
0

NAKON OPTUŽBI DA JE MUŽA VARALA SA SLOBOM, JAVILA SE JELENA: Snežaninoj bajci nedostaju samo patuljci

Supruga Slobodana Radanovića Jelena ponovo je u epicentru dešavanja. O pevačevoj izabranici za Kurir je govorila sadašnja žena njenog bivšeg supruga, pa se oglasila i dadilja, koja je svojevremeno radila kod nje, a čije ime i prezime je poznato redakciji.

Dadilja je za Kurir ispričala da je cela porodica ju je krila da je u navodno bila sa Slobom dok je još bila u braku. Kako je rekla, sedela je na dve stolice, a pre svega kako bi zadržala bivšeg kao zlatnu koku.

KONAČNO JE OTKRILA O ČEMU SE RADI: Tanja Savić progovorila o sukobu sa Coronom i Rimskim

Jelena Radanović, koja je sad u braku sa Slobom s kojim je prošle godine dobila sina, za Kurir je bila veoma duhovita, ali i cinična na celu priču dadilje koja joj je čuvala decu iz prvog braka.

– U Snežaninoj bajci nedostaju samo patuljici. Juče je bila žena, koja se vašoj redakciji predstavila lažnim imenom, danas dadilja, a nadamo se da će se sutra oglasiti princ na belom konju – rekla je Jelena kroz osmeh.

Podsetimo, sadašnja supruga Jeleninog bivšeg muža podnela je krivičnu prijavu protiv Radanovićeve, tvrdeći da ju je Jelena udarala i držala za vrat.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter