Izvor: Kurir
09.07.2024 u 15:58
0

NE KAJEM SE ZBOG SVOJIH POSTUPAKA: Đoković se pokupio i napustio intervju

Novak Đoković glavna je vest u svim svetskim medijima, pošto je posle pobede nad Holgerom Runeom isprozivao navijače na Vimbldonu.

Nije se svidelo najboljem teniseru današnjice Novaku Đokoviću kako ga tretira publika u Londonu, kako pokušava da ga poremeti raznim urlicima. Srbin im je po završetku meča poželeo „Lakuuuu noć“!

HITNO SAOPŠTENJE VIMBLDONA: Čelnici prestižnog turnira se oglasili i objavili da će doći do VANREDNIH PROMENA

Posle meča i obavezne konferencije, Novak Đoković shodno ugovoru koji ima, morao je da uđe u studio Bi-Bi-Sija i da intervju toj TV stanici.

Engleski novinar prvo je pitao Noleta kako se sada oseća, posle intervjua na terenu.

– Isto – bio je kratak Đoković.

Sledeće pitanje odnosilo se na to, da li Novak dobija respekt kakav zaslužuje u Vimbldonu, jer je sedmostruki šampion.

– Kao što sam rekao posle meča, zahvalio sam se većini navijača na stadionu i znam da nakon gledanja tenisa ceo dan nije lako da ostanete. Zahvalan sam. Oni su i jedan od razloga zbog čega sam i dalje ovde i igram, publika koja zaista ceni igrače i napore koje imamo, oni nas podržavaju i to znam. Ali kada publika pređe crvenu liniju, onda reagujem, ne kajem se zbog svojih reči ili postupaka na terenu.

A, onda je engleski novinar iznervirao Novaka pitanjem, kako uspeva da namesti misli i stav kada publika negoduje, zviždi u ukazuje nepoštovanje. I dodatno pitanje, da li ga sve to motiviše da igra bolje?

– Imate li neko drugo pitanje osim o publici? Fokusirani ste samo na to, ili postoji nešto drugo oko meča – bio je vidno nervozan Novak.

Usledilo je pravdanje engleskog novinara, jer je neobična Novakova reakcija i opaska gledaocima izazvala veliku pažnju javnosti.

– Ovo je već treće pitanje. Rekao sam šta sam rekao – bio je jasan Novak.

Kada je video gde sve vodi, engleski novinar pokušao je da temu prebaci na sport pitanjem o Aleksu de Minoru, ali Novak je bio neumoljiv.

– Radujem se tom meču, biće teško – bio je kratak Novak, koji se potom zahvalio i momentalno napustio studio BBC.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter