Izvor: alo
10.07.2024 u 07:45
0

PORODICA NA PRVOM MESTU: Nema zezanja sa Noletom

Novinar Nuno Markeš-Nuri tvrdi da je Novak bio besan je jer su njegova deca u publici i smeta mu kad pokazuju nepoštovanje pred njima.

Britance su baš pogodile reči Novaka Đokovića koji je imao jasnu poruku posle uvreda koje su stigle sa tribina nakon pobede nad Runeom sa 3:0.

– Pa svim navijačima koji imaju respekt hvala što su ostali, njima čestitam iz dubine duše. A svima onima koji su odabrali da ne pokažu respekt želim guuud najt. Guuud najt, guuud najt. Vrlo dobro veče! Ne, ne, ja to ne prihvatam. Znam da su podržavali Runea, ali to je isto kao buuu. Dobro je, dobro je, fokusiram se na ljude koji dolaze ovde, koji vole tenis i cene igrače, napore. Igrao sam u mnogo težim okolnostima, ne možete da me dodirnete – rekao je Novak.

RADE NASTAVLJA SA OŠTRIM KRITIKAMA: Uništio je Mbapea i Francuze

Sve ovo zatalasalo je svet tenisa. U moru tekstova izdvojio se onaj koji je „Dejli mejl“ objavio i u kom su optužili Novaka da je on nešto čuo drugačije od svih.

„Sedmostruki šampion je pretvorio svoj intervju na terenu u tiradu o onome što je smatrao da su uvrede upućene njemu tokom pobede u tri seta. Izgledalo je da publika jednostavno skandira ’Ruuune’ za njegovog protivnika, ali Đoković je, kao što često biva, to drugačije video“, stoji u tekstu.

U međuvremenu je otkriveno zašto je Nole pobesneo na navijače. Novinar Nuno Markeš-Nuri tvrdi:

„Besan je jer su njegova deca u publici i smeta mu kad pokazuju nepoštovanje pred njegovom decom. Moj izvor je direktno Marko Đoković“, napisao je Nuno.

Objasnio je i da mu je sada jasno zbog čega je Jelena Đoković propustila određena grend slem finala dok su Stefan i Tara još bili poprilično mali.

Sigurno da nije prijatno da se ovakve stvari dešavaju pred decom, a Nole je svima zapušio usta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter