Izvor: ALO
12.07.2024 u 13:27
0

ISTETOVIRALA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Cecina ćerka u provokativnom izdanju, svi gledaju u detalj na njenoj ruci!

Novim izgledom iznenadila je javnost

Anastasija Ražnatović nedavno je otputovala na Ibicu sa suprugom Nemanjom Gudeljom.

Ona svakodnevno na društvenoj mreži Instagram objavljuje snimke sa odmora, a sada je sve iznenadila snimkom na kojem je u izazovnom izdanju.

raznatovicanastasija
instagram screenshot

 

Anastasija je odlučila da obuče iscepane farmerke, dok je za gornji deo odabrala šljokičasti top sa golim leđima i dubokim dekolteom.

Dok se snimala u ogledalu mnogima su privukle pažnju tetovaže na njenoj ruci, ali pevačica se nije odlučila da trajno promeni svoj izgled, već je reč o privremenim tetovažama.

DARA BUBAMARA OSULA PALJBU NA LJUBAV ANE NIKOLIĆ I RALETA: Brutalne reči se neće dopasti kolegama

Provodila se s Emom Radujko

Ćerka folk zvezde Svetlane Cece Ražnatović trenutno uživa na Ibici sa porodicom svog supruga Nemanje Gudelja, ali im društvo pravi i jedna pevačica.

U pitanju je Ema Radujko koja je, po svemu sudeći, bliska drugarica sa Nemanjinom sestrom Vanjom, a da su svi zajedno na letovanju otkriveno je nakon njihove fotke s jedne jahte.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter