Izvor: KURIR
12.07.2024 u 14:27
0

PIKSI JE ZVANIČNO I DALJE SELEKTOR SRBIJE: Cela država je ČEKALA OTKAZ, ali Stojković će i dalje voditi Orlove

Selektor reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, ostaće na toj poziciji, zvanično je potvrđeno na sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije.

Iako je, praktično cela država, samo čekala vest o smeni selektora, to se neće dogoditi.

Podsetimo, kada je došao dan pre odlučujuće sednice, Stojković je obavio puno razgovora nakon kojih je postinut dogovor da će i u budućnosti predvoditi Orlove, ali uz smanjenu platu.

CENA JE SADA UPOLA MANJA: Italijani još uvek nisu odustali od napadača Partizana

– Posle detaljnog izveštaja selektora „A“ reprezentacije Srbije o učešću na Prvenstvu Evrope u Nemačkoj, potvrđeno je poverenje i data maksimalna podrška Draganu Stojkoviću u ispunjavanju narednih ciljeva koji se nalaze pred najboljim nacionalnim timom, a to je predstojeći ciklus utakmica u Ligi nacija gde će akcenat biti na uigravanju i pripremi tima za kvalifikacije koje donose plasman na Prvenstvo sveta u SAD, Meksiku i Kanadi 2026. godine – piše na sajtu FSS.

Piksi je krajem maja ove godine produžio ugovor, pa će voditi reprezentaciju Srbije do Svetskog prvenstva 2026. godine.

Naše reprezentativce već u septembru očekuju novi izazovi, u Ligi nacija!

Prvi protivnik biće Španija, a onda slede i okršaji sa Danskom i Švajcarskom. Liga nacija je idealno takmičenje, da selektor napravi tim za kvalifikacije za Mundijal u Americi, Kanadi i Meksiku. A, kvalifikacije počinju u martu 2025. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter