Izvor: Kurir
12.07.2024 u 17:03
0

POKUŠAO JE DA ME UBIJE: Užasavajući snimak, policajac izrešetao vozača koji je bežao

Policajac iz Bafala ubio je hicima iz pištolja vozača koji je bežao sa šestogodišnjim detetom na suvozačevom mestu!

Policajac Ronald Amerman zaustavio je Dejvona Robertsa (25) u sredu nešto posle ponoći zbog prebrze vožnje i zatamnjenih stakala na automobilu. Amerman je prišao vozačevoj strani automobila i odmah primetio da šestogodišnji dečak sedi na prednjem sedištu bez pojasa.

NEP: „Moramo se u potpunosti zalagati za mir u Evropi“!

Policajac je zamolio vozača za isprave, a Roberts, koji je rekao da je iz Džordžije i da vozi nećaka u automobilu svoje sestre, pokazao mu je na telefonu ličnu kartu. Međutim, policijac je proverio i otkrio da je Robertsova lična karta nevažeća, a onda je otvorio vrata automobila.

Roberts je momentalno dao gas i pojurio dok se policajac držao za vrata.

– Ubićeš me brate – govori Amerman dok se šestogodišnjak može čuti kako histerično plače.

Amerman na kraju vadi svoj pištolj i ispaljuje nekoliko metaka u Robertsa nakon čega obojica ispadaju na put.

– Meci su ispaljeni! Dete je još u autu. Pokušao je da me ubije – viče Amerman na radio dok juri ka detetu koje prošlo nepovređeno.

Roberts je kolima hitne pomoći prebačen u Medicinski centar okruga Eri gde je proglašen mrtvim. Amerman je takođe prebačen u bolnicu sa lakšim povredama i kasnije je pušten.

Policija je saopštila da je ispod vozačevog sedišta pronašla napunjen pištolj Taurus kalibra 9 mm.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter