Izvor: Alo
12.07.2024 u 19:59
0

VUČIĆ: „Nisam veliki vernik ali u Boga verujem“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je majki Srebrenice Muniri Subašić i svima koji su pretrpeli užasne i nezamislive gubitke u životu izjavio saučešće, pružio ruku i poklonio se senima njihovih najbližih

„Nisam razumeo zašto je morala da pominje moju decu, a za to da će Alah da me kazni, hvala vam na tome. Ja težu reč za majku koja je tako stradala da izgovorim, neću. Ja nisam veliki vernik, ali u Boga verujem i moliću se Bogu da ta vrsta fatve se ne odnosi na moju decu. Što se mene tiče, dovoljno sam ponosan na ono što sam uradio i šta god vi meni danas pričali, udžbenici će u Srbiji o tome govoriti“, rekao je Vučić odgovarajući na pitanje novinarke Alo! da prokomentariše to što je Munira Subašić izjavila da očekuje kaznu Alaha za Vučića zato što se nije priključio rezoluciji o Srebrenici.

EGIPASTKI MEDIJI O DOLASKU VUČIĆA: Lideri će potpisati čak 10 SPORAZUMA

 

On je primetio i da je došlo do preokreta u izjavi i da je prvo rečeno:

„Nisi sam Vučiću, imaš i decu, imaćeš i unučiće, pa je tek posle toga bilo, Vučiću da ga Alah kazni“.

„To da li će mene Alah da kazni, ili Bog, na Bogu je. Nisam siguran da je na Muniri Subašić ili na nekom drugom“, rekao je Vučić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter