Izvor: BSC HAPPY
13.07.2024 u 10:50
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: BRIKS pokreće završni udarac Americi

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

  • Meni se čini da postoje različite interpretacije društvene stvarnosti, postoje neke koje su objektivnije a neke idu u korist određenih društvenih grupa. Prirodno je da SAD ima ovakav stav oni već decenijama igraju nekakvu ulogu policajca, kao neko ko treba da odučuje šta je dobro a šta zlo i ka čemu treba težiti i šta treba izbegavati, i sada jedan ukupni ali i ekonomski porast zemalja koje su okuplene oko BRIKS- a rekao je ekonomista Mihajlo Rabrenović.
  • Razmena dobara je poprimila značajno usmerenje sa jednim monetarnim sistemom koji je dugo vremena trajao. Hibridni rat primetljivo je nastao posle Drugog svetskog rata obe pobedničke najznačajnije sile su želele da nastave rat jedni protiv drugih rekao je akademik Dragan Radenović.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter