Izvor: Kurir
13.07.2024 u 16:45
0

KAD DAM SVOJU REČ, JA TO I SHVATIM OZBILJNO: Milica Pavlović doživela neprijatnu situaciju na koncertu u Spensu

Milica Pavlović je pre mesec dana prilikom spektakularnog koncerta u Novom Sadu doživela jednu neobičnu situaciju.

Milica je poziv za venčanje pročitala čim je završila pesmu i pred punim Spensom je javno obećala da će doći na njihovo svadbeno veselje u Aleksinac.

SREĆNA SAM SADA I ZADOVOLJNA: Aleksandra Prijović karijeru započela pod drugim imenom

Situacija se malo zakomplikovala kada je pevačica saznala da je njen menadžment za ovaj dan zakazao i koncert na stadionu u Vlasenici.

Budući da se Vlasenica nalazi u Republicu Srpskoj, i da je potrebno šest sati vožnje do tamo, delovalo je nemoguće da će stići da se pojavi na venčanju, a onda i da stigne na koncert.

Svoju zabrinutost je istakla i na storyju na Instagram-u, gde je priznala da je danima razmišljala kako da reši ovu situaciju i da ispuni sva obećanja, ali i da misli da je našla rešenje.

„Kad dam svoju reč, ja to i shvatim vrlo ozbiljno“ – napisala je Milica na svom Instagramu uz mapu puta koju je stavila na stori.

Ostaje pitanje šta je Milica smislila i kako će uspeti da se pojavi na dve tako udaljene lokacije i to u razmaku od samo nekoliko sati.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter