Izvor:
03.07.2016 u 02:43
0

ANAMARIJA OPLELA PO GASTTOZZU I ZORICI: Oni su obični JADNICI, opseo ih je ĐAVO!

Čitavo veče u vili ,,Parova'' prolazi u komentarisanju Gasttozza i Zorice. Posle Vesninog monologa koja je ovaj par okarakterisala najgorim rečima. Naime,poslednja dešavanja u vili su razočarala mnoge učesnike, a svoj komentar je dala i Anamarija.

Zorica kada se pojavi ona toliko zrači negativnom energijom, da se iznad nje pojavi crni oblak. Svađa se sa ljudima zbog običnog tanjira, ona je dno dna. Gasttozza sam gotivila, ali i on me je razočarao. Oni su obični jadnici. Jedva čekam finale, da ih više ne gledam. U njihje ušao sam đavo, i volela bih da pređe na mene, jer oni su totalno na dnu – rekla je Anamarija.

HappyTv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter