Izvor: Kurir
14.07.2024 u 16:40
0

TELO PAMTI ALI SE MORA VODITI RAČUNA: Tea Tairović otkrila kako brine o svom izgledu

Tea Tairović je jedna od najpopularnijih pevačica današnjice, a svaki njen singl postane hit za tu sezonu.

Pevačica je prvo odala tajnu njenog izgleda:

– Telo pamti, a ja sam se plesom bavila jako dugo, a ples je ostao deo mog života i kroz ovaj posao. Da sam imala neki drugi životni poziv, možda ne bih mogla da se i dalje, na neki način, bavim plesom. Na sreću, to je ostalo u mom životu. Telo definitivno pamti, ali mora da se vodi računa. Ja jako volim pite, burek, i tako te stvari, ali sam sklona gojenju, pa za mene nema bureka. Takođe, ne unosim ni slatkiše, iako sam ranije bila maltene zavisnik od njih.

NAS DVOJE SMO VRLO SLIČNI: Verica Rakočević otvorila dušu o odnosu sa mlađim partnerom

Tairović je pre mesec dana objavila album, a pesme su i dalje trendingu, pa je pevačica dala svoju ocenu:

– Mesec dana je malo, ali ako se odnosi na trending onda je dobro. Ja sam prestala da vodim računa o tim brojkama, neke pesme postaju hit, a nisu bile u trendingu. Mislim da vreme radi za vas ako imate kvalitet i to je to.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter