Izvor: Kurir
15.07.2024 u 09:30
0

ZVANIČNO BIVŠI SUPRUŽNICI: Karleuša i Duško se dogovorili oko podele imovine

Jelena Karleuša i Duško Tošić uspeli su da se dogovore o podeli imovine koja je dosad bila ključni problem za razvod njihovog braka.

Uskoro i zvanično bivši supružnici su tokom zajednice stekli nekoliko skupocenih nekretnina, i to na ekskluzivnim lokacijama u Beogradu. Kako saznajemo, vila na Dedinju, koju je bivši fudbaler kupio pre šest godina od Dragana Stojkovića Piksija, vredna 2.500.000 evra, a u kojoj muzička zvezda živi sada s ćerkama, ostaće u njenom vlasništvu. S druge strane, luksuzni stan na dva nivoa u Lisičjem potoku u kojem su porodično živeli, kao i nekretnina na Dedinju, koja se nalazi u neposrednoj blizini ovog dupleksa, ostaju sportisti. On je napravio i kuću u Orlovatu, u mestu gde živi njegova mama, koja takođe ostaje na njegovoj imovinskoj karti.

KAD SHVATIŠ KOLIKO SI BOGAT: Anabela Atijas se pohvalila svojim sestrama

– Jelena se još nije kompletno preselila u vilu na Dedinju. Tamo žive spremačice s kucama, o kojima brinu, a Jelena je još uvek u Lisičjem potoku. Duško je zbog poslovnih obaveza na relaciji Turska-Nemačka-Srbija, a kada boravi u prestonici, živi u svom stanu na Dedinju. Njih dvoje su posle nekoliko neuspešnih pregovora uspeli da nađu zajednički jezik i da završe neophodnu dokumentaciju, koju će uskoro i da potpišu. Tako će se sad tačno znati šta je čije. Jelena će s ćerkama biti u vili na Dedinju, u koju će kompletno preći da živi nakon potpisanog razvoda. Što se automobila tiče, svako će zadržati svoje vozilo, dok će Tošić i dalje da plaća adekvatnu alimentaciju – priča naš izvor blizak pevačici.

Tošić se početkom juna prvi put oglasio i progovorio o razvodu od JK. – Preko advokata pokušavamo da se dogovorimo o sporazumnom razvodu braka. Na tu temu održali smo nekoliko sastanaka, koji su se, nažalost, završili neuspešno. I dalje pokušavam da izbegnem razvod po tužbi, jer bi to bilo traumatično iskustvo za sve nas, naročito za našu decu. Nadam se da ćemo se u narednom periodu sporazumno dogovoriti o razvodu, što je u interesu svih – rekao je Duško početkom juna.

Ubrzo se oglasila Jelena i otkrila da su uspeli da se dogovore o sporazumnom razvodu. – U procesu smo sporazumnog razvoda braka – rekla je Karleuša kada je došla na izbor za Mis Srbije, gde je bila predsednica žirija. Pevačici je ovo drugi razvod. Ona se 2004. godine udala za Bojana Karića, od kojeg se godinu dana kasnije razvela. Posle šesnaest godina se razvodi i od fudbalskog menadžera.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter