Izvor: bsc happy
15.07.2024 u 10:00
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Tramp stigao u Milvoki na Republikansku nacionalnu konvenciju

„Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svako veče od 19.50 časova. Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini i rata u Izraelu, bavi se dominantno rusko-ukrajinskim i izraelsko-palestinskim sukobom.

Nebojša Malić

– Svaki političar koji ne odgovara establišmentu u Americi je Hitler ali ovo što su uradili Trampu je zaista bez presedana. I samo proteklih mesec dana je bila naslovnica u Nju Repablik-u gde je on predstavljen kao Hitler, Bajden je rekao ajde da ga uzmemo na nišan…

Novinar Danilo Tvrdišić

– Po svemu ovome što smo imali prilike da vidimo, Tramp je žrtvovan. Ne postoji propust koji kaže da 150 metara, jedini krov koji postoji od mesta na kom je Tramp stajao, da bude nebranjen.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter