Izvor: Kurir
16.07.2024 u 07:35
0

NISMO ŽELELI NIŠTA DA RIZIKUJEMO: Ivana Španović doživela POVREDU!

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović doživela je povredu Ahilove tetive pred Olimpijske igre u Parizu.

Ivana Španović bila je četvrta na atletskom mitingu u Linjanu (Italija) skočivši skromnih 6,29 metara što joj je bila poslednja priprema za Olimpijske igre, ali od slabijeg rezultata – ima daleko veće brige.

NIJE MOGLO GORE: Užasna povreda Nikole Đurišića

Skočila je tek jednom, u prvoj seriji, a potom je na predlog trenera Gorana Obradovića prekinula takmičenje zbog povrede.

Prekinuli smo takmičenje. Nismo želeli ništa da rizikujemo. Osetila je jak bol u Ahilovoj tetivi desne noge. Lega noga je dobro, ali u skoku udalj imate ono naguravanje suprotnom nogom u pretposlednjem koraku, on je nešto duži, zbog čega se ovakva povreda češće dešava na toj nozi“, ispričao je Obradović za „Sportski žurnal“ i time zabrinuo sve navijače u Srbiji.

Ivana Španović i njen trener Goran Obradović uputili su se u Rijeti gde će sa medicinskim timom pokušati da povredu drže pod kontrolom, a očekuje se da tamo ostanu sve do 1. avgusta kada se vraćaju u Novi Sad. Upravo odatle Ivana Španović će poći na Olimpijske igre na kojima želi zlatnu medalju, jedinu koja joj nedostaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter