Izvor: Kurir
16.07.2024 u 07:57
0

TRAMP SE VRATIO JAČI NEGO IKADA: Nasmejan sa zavojem na uvu, gestikulira i diže pesnicu

Nekoliko sati nakon što je zvanično izabran za kandidata Republikanske stranke i samo dva dana nakon što je napadač pokušao da ga ubije, Donald Tramp se pojavio na konvenciji.

Preko uva ima zavoj nakon što ga je pogodio metak u subotu.

KIJEV U VELIKOM PROBLEMU: Trampov kandidat za potpredsednika ne veruje u pobedu Ukrajine

Ovo je prvi put da se pojavio na velikom javnom događaju od atentata na njega na političkom mitingu u subotu, u Pensilvaniji.

Prilikom ulaska stisnuo je pesnicu, dok je masa uzvikivala „borba, borba“ i „SAD, SAD“ i dizali su pesnice u vazduh, gest koji su mnogi ovde usvojili nakon Trampovog sopstvenog simbola prkosa nakon pokušaja atentata.

Dok je Tramp išao na pod i penjao se stepenicama do VIP dela, prva ruka koju je stisnuo kada je stigao do lože bila je ruka Takera Karlsona – znak važnosti desničarske medijske ličnosti u Trampovoj orbiti.

Republikanska stranka zvanično je nominovala Donalda Trampa za svog kandidata za predsednika SAD na izborima u novembru.

Tramp je prethodno na svojoj društvenoj mreži Truth Social objavio da će njegov kandidat za potpredsednika biti senator iz Ohaja Džej Di Vens.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter