Izvor: ALO
16.07.2024 u 18:53
0

SKUVAO JAJA I KROMPIR, JEO, PA SE DAO U BEKSTVO: Evo šta je ubica iz Majdanpeka radio nakon masakra

Petar Petrović (89) je posle ubistva supružnika Jovanović, Rumene (68) i Radeta (69), otišao sinoć na salaš kod Topolnice nedaleko od Majdanpeka.

Na svom salašu je nakon zločina ispisao umrlicu na zivu svoje kuće, a zatim spremio jelo, pa se dao u bekstvo od policije, koja ga je nakon nekoliko sati pronašla i likvidirala.

U kući je ostao i nedovršen obrok. Šerpa dopola puna obarenih jaja i skuvanog krompira. Tu je i načeta kriška hleba. Na salašu je imao i veknu hleba, brojna pakovanja paštete i kanticu eurokrema.

AUTOBUS PREGAZIO PEŠAKA: Teška nesreća u novosadskoj Kisačkoj ulici

Starac je, podsetimo, ubio Jovanoviće i ranio Milana Nikolića (56). Potom se povukao na salaš, gde se zatvorio i tokom višesatnih pregovora nije hteo da se preda policiji. I na njih je zapucao, ali su ga pripadnici SAJ-a likvidirali.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je motiv svađa oko paljenja rastinja između bračnog para i Petrovića, koji je više puta palio rastinje i izazivao požare.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter