Izvor: ALO
17.07.2024 u 17:05
0

NEVEROVATAN SNIMAK ADAKTAROVIH: Pokazali kako im izgleda dete, pa nasmejali sve: „Nema šanse da se rodi ptica…

Mreže gore

Samoprozvani „Bog obrva“ Adam Adaktar i njegova supruga Anđela očekuju svoje četvrto dete, a lepe vesti su nedavno objavili na društvenim mrežama.

Anđela je nedavno bila na pregledu, a njih dvoje su šaljivo iskustvo podelili na mrežama, što je nasmejalo njihove pratioce.

– Mi ovo prosto moramo da podelimo sa vama. Anđela je išla na pregled i pokazali su joj naše dete da izgleda ovako – počinje Adam, a Anđela se nadovezuje:

– Imamo noja.

 

– Zakazali smo savremeniji aparat – piše u opisu videu sa emotikonima koji plaču od smeha.

EVA RAS SE 20 GODINA BORI SA KANCEROM: „Produžavaju mi život, ne mogu da jedem i pijem“

Podsetimo, Anđela je nedavno uradila test za trudnoću nakon što je posumnjala da je ponovo u drugom stanju i priredila iznenađenje Adamu, a ovde možete pogledati kako je sve to izgledalo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter