Izvor: Kurir
18.07.2024 u 11:08
0

NE RAZUME SVAKO NJEGOV ODNOS SA PUBLIKOM: Sa Srđanom je stvarno zanimljivo provoditi vreme

Novak Đoković nije uspeo da stigne do titule na Vimbldonu pošto je u finalnom meču poražen od Karlosa Alkaraza sa 3:0 u setovima. Novak je, i pored problema sa kolenom, odigrao sjajan turnir u Londonu, a osim kolena mučili su ga i navijači.

Publika je bila protiv Đokovića na skoro svakom meču, ali im ni on nije ostao dužan, te je njihov „sukob“ bio u centru pažnje svih svetskih medija. Čuveni srpski teniski trener, Bogdan Obradović, istakao je kako ga je Novak podsetio na oca Srđana Đokovića kada je ušao u raspravu s navijačima.

ŠAMAR REALNOSTI UDARIO SRBIJU „Orlovi“ na -26 protiv Amerike

– Meni je sve to beskrajno simpatično, ne razume svako njegov odnos sa publikom. Ljudi ne shvataju da oni imaju neki naš, srpski humor i često se loše izvuče iz konteksta neka njegova reakcija. Povukao je na njegovog oca, koji voli šalu i smeh, sa Srđanom je stvarno zanimljivo provoditi vreme, uvek priča viceve. On je pokušao na svoj način da nešto približi i kaže Englezima, ali većina onih modernih ne shvata tu vrstu šale. Zaista je šmekerski postupio nakon svih onih provokacija i po uzoru na Diznijeve filmove sada već rekao čuveno „laku noć“ – rekao je Bogdan Obradović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter