Izvor: Alo
18.07.2024 u 14:16
0

ZELENSKI OZBILJNO OPTUŽIO ORBANA: Napeta scena na samitu u Londonu, pljuštale teške reči

Kako se nezvanično saznaje na Samitu Evropske političke zajednice u Londonuna otvaranju plenarne sednice Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski najoštrije je napao Orbana.

Zelenski je tada optužio Orbana da iza leđa EU odlazi u „prestonicu zla“.

SRAMOTA! Naša umetnička dela moraju da se poštuju, nebitno da li su originali ili replike!

Navodno, Zelenski nije direktno pomenuo Orbana, ali iz konteskta je jasno na koga je mislio kada je rekao „oni koji iza leđa ostalih EU lidera idu…“.

Takođe kako se nezvanično saznaje, najoštrije govore protiv Rusije održali su Meta Frederiksen premijerka Danske i britanski premijer. Frederiksen je jastrebski napala i rekla da Ukrajina mora da pobedi po svaku cenu, kao i domaćin, britanski premijer Kir Starmer u uvodnom obraćanju na otvaranju samita.

Na otvaranju je pored gore navedenih govorio i Volodimir Zelenski, kao i  Švajcarska predsednica Viole Amherd. Ona je govorila uglavnom o mirovnom samitu.

Kako se nezvanično saznaje nikom drugom obraćanje na otvaranju nije bilo dozvoljeno.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter