Izvor: Kurir
21.07.2024 u 12:40
0

DESINGERICA ZGROZIO NACIJU OVIM POTEZOM: Reper devojci na nastupu uradio nešto NEZAMISLIVO

Reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica ne prestaje da intrigira javnost od samog početka otkako je kročio na javnu scenu.

Desingerica je na jednom od poslednjih nastupa bacao kore na publiku, razbijao jaja, rendao kačkavalj, a najnovija slika koja je osvanula na društvenoj mreži „X“ zgrozila je sve.

SOFIJA MILOŠEVIĆ SVA NERVOZNA: Preseo joj povratak s letovanja

Naime, Desingerica je pljunuo devojci u usta, a ovaj njegov potez naišao je na gnev javnosti.

 

Među prvima se oglasila pevačica Seka Aleksić koja je tu objavu odmah podelila na svom nalogu.

– Rekla sam vam da je sledeće p***nje po njima – napisala je Seka.

Desingerica o skandalima na njegovim nastupima

– Ne znam ko i dalje komentariše moj uticaj na mlade. Ne radim ništa loše, svaki put menjam scenski nastup, ja to radim spontano. Kako mi dođe, tako se ponašam. Ne mogu reći šta je najluđe što sam radio, jer je meni sve normalno. Iskreno, sve je kako treba, ja to tako radim. To je posao i tako se radi posao – rekao nam je Desingerica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter