Izvor: KURIR
22.07.2024 u 11:28
0

SEVERINA ZAPALILA INSTAGRAM: Mreže izgorele zbog nove fotke u kupaćem kostimu

Severina od samog početka karijere važi za jednu od najlepših pevačica na prostoru Balkana. Tu titulu i dalje uspeva da održi, a novim fotografijama na svom "Instagram" profilu to je i potvrdila.

Društvene mreže vrve od slika sa odmora, a ni poznate ličnosti ne izostaju. Ne propuštaju priliku da nam posluže kao inspiracija za fotografisanje na moru, ali i kakav stajling je „in“.

Severina je ovoga puta odlučila da pokaže mišiće i svoju fit figuru u interesantnom kupaćem kostimu

TAMARA MILUTINOVIĆ OŠTRO PROKOMENTARISALA KOLEGINICU:“Čula sam njen album, može to mnogo bolje“

Bež kupaći, poput njenog, odlično naglašava preplanuli ten, a figuru će dodatno ulepšati ako je donji deo kupaćeg na ili iznad kukuva, navodi „Ona„.

Ovaj model ima zanimljiv širok deo na kukovima, koji se stanjuje na sredini stomaka. Tako, dodatno pridaje „iluziji“ još širih kukova i tanjeg struka. Gornji deo je nešto jednostavniji, te je samo uvrten između grudi. No, Severina se ne zaustavlja na ovome.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Naime, ukombinovala je kupaći sa tamnijim zemljanim nijansama. Ponela je veliki, pleteni šešir, ispod kog je stavila maramu. Krajevi marame isu sve do njenih kolena, što joj je samo dodatno pomoglo da se sa njom poigra za fotošuting. Odlučila je da ukrasi stajling jednim diskretnim lančićem, dok je na nogama nosila „Guči“, braon papuče sa zlatnim simbolom modne kuće.

„Šešir telo čuva“, napisala je u opisu objave.

Komentari ispod objave su se samo nizali: „Evo zašto nema kiše“, „Svetski a naše“, „Isuse Hriste upalite klimu“, „Moćno i prelepo“, „Seve, ostari više“ i mnog drugi…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter