Izvor: KURIR
22.07.2024 u 13:38
0

PROŠLI SU KROZ PAKAO: Pokvario se auto na 50km od smeštaja, a onda se desilo nešto gore

Uveliko na društvenim mrežama možemo da pročitamo razna iskustva sa letovanja naših građana. Mnogi od njih objavljuju fotografije sa cenama iz kafića i restorana dok su neki rešili da podele i kakve su ih muke snašle na odmoru.

U Fejsbuk grupi Live from Greece pojavila se objava jednog člana koji je imao niz problema, ali su mu u svemu pomogli dobri ljudi.

– Želim samo da sa vama podelim dve divne stvari koje su nam se desile u Grčkoj, i vratile veru u ljude! Naime, kad smo dolazili na more, na samo 50-ak km od smeštaja desio nam se kvar na kolima, u kolima supruga, ja i troje dece… Već sam kontaktirao pomoć na putu, koji su nam već poslali njihove saradnike iz Grčke, kad su nam stali zemljaci (iz Niša i iz Inđije), i naravno pomogli nam da upalimo auto i stignemo u smeštaj. Ovim putem od srca im se zahvaljujem – napisao je Srbin i dodao:

HUMANOST U SRCU I BOG U DUŠI: Humanitarno stvaralaštvo Hadži-Željka Jovanovića, sveštenika Mitropolije Šumadijske

– Druga stvar: domaćin smeštaja iz Pantaleimona, me vodi kod njegovog majstora, koji je prikačio auto na dijagnostiku, obrisao grešku, ustanovio i rešio problem, i nije hteo da naplati ništa, jedva je uzeo i čast, koju sam insistirao da uzme…

– Topla preporuka za hotel, divni ljudi… Treća stvar, izgubio sam ključ od stana iz Bg-a, nisam bio siguran gde, ali sam sumnjao da je u pitanju Platamon gde sam bio prethodne večeri sa porodicom, danas odemo ponovo tamo i na mestu gde smo parkirali na pet metara odatle, grčka kuća i Grk koji sedi ispred nas i pita šta tražimo, kad smo mu rekli, pokazao je na svežanj ključeva, mojoj sreći nema kraja! Pita odakle smo, kažem Srbija on razvukao osmeh ko da smo rod rođeni! Hvala im svima!

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter