Izvor: Kurir
22.07.2024 u 18:09
0

LOPOV DOŠAO U POLICIJU DA PRIJAVI NESTANAK SVOG SAUČESNIKA: Nije znao da za njim tragaju

D. P. (38), koji je došao u Policijsku stanicu Zemun da prijavi nestanak svog druga M. K. (41), uhapšen je po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva pošto je za njim bila raspisana potraga! Inače, njegov prijatelj M. K. o čijem je nestanku planirao da obavesti policiju, uhapšen je pre nekoliko dana.

– Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane policijskih službenika PS Zemun obavešten da je realizovana potraga koja je raspisana za okrivljenim D.P. (38) koji je u saizvršilaštvu sa okrivljenim N.Ž. (30) i okrivljenim M.K. (41) izvršio krivično delo krađa, a o čijim saslušanjima i određivanjima pritvora je javnost već obaveštena – saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva..

ODREĐEN PRITVOR SAUČESNICIMA UBICE POLICAJCA! Svi završili iza rešetaka

Po nalogu javnog tužioca policijski službenici PS Zemun su doneli rešenje o zadržavanju okrivljenog D.P. zbog krivičnog dela krađa u saizvršilaštvu.

– Osnovano se sumnja da je 10. jula iz dve zgrade u Zemunu oduzimao tuđe pokretanje stvari čija je vrednost, prema navodima oštećenih, ukupno oko 90.000 dinara. Na saslušanju pred javnim tužiocem se branio ćutanjem, a imajući u vidu da je u pitanju lice koje je ranije krivično osuđivano, pretežno zbog izvršenja imovinskih krivičnih dela, na predlog Trećeg osnovnog suda u Beogradu Treći osnovni sud u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor – dodaje se u saopštenju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter