Izvor: tanjug
25.07.2024 u 15:11
0

HAOS NA AERODROMU U FRANKFURTU: Obustavljeni svi letovi

Najprometniji aerodrom u Nemačkoj, jutros obustavio letove

Aerodrom u Frankfurtu, najprometniji u Nemačkoj, privremeno je jutros obustavio letove zbog protesta klimatskih aktivista na aerodromu, saopštili su iz aerodromske službe i nemačke policije.

„Mole se putnici da za sada ne dolaze na aerodrom i provere status svog leta“, saopštili su iz aerodromske službe

NASTAVLJA SE DRAMA NA SVETOJ GORI: I ostali manastiri u problemu

Najprometniji nemački aerodrom u Frankfurtu otkazao je u četvrtak više od 100 letova nakon što su ekološki aktivisti probili bezbednosne ograde, saopšteno je iz te vazdušne Luke.

Grupe za zaštitu životne sredine su saopštile da planiraju da „ciljaju aerodrome širom Evrope ovog leta“, kako bi podsetili ljude na vezu između fosilnih goriva, poput onih koje koriste avioni, i klimatskih promena.

Zbog akcije klimatskih aktivista, vazdušni saobraćaj na aerodromu u Frankfurtu je privremeno obustavljen, saopštio je portparol nemačke policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter