Izvor: Alo
26.07.2024 u 10:59
0

O OVOJ PORUCI SE I DAN DANAS PRIČA: Drži ogromnu vrednost za naš sport

Olimpijske igre su strast, a kod sportista bude duh zajedništva i potpune pripadnosti naciji...

Nije tajna da svi tokom Igara dišu kao jedan. Da navijaju jedni za druge, da je podrška nikad veća i jača.

KAKO ĆE IZGLEDATI OTVARANJE OLIMPIJADE: Stigao je i taj dan

Ostavili su poruku o kojoj se i dan danas priča.

– Dragi prijatelji i kolege, predivno je bilo provoditi vreme ovih dana sa vama u Olimpijskom selu. Izuzetno smo vam svima zahvalni na ukazanom prijateljstvu i ljubaznosti. Uživali smo svim srcem i bićem i najlepše utiske nosimo sa sobom u dalje vojevanje pobeda na svim frotnovima- Neka vas snaga zajedništva nosi i daje neophodnu energiju u svakom trenutku. Volimo vas, Novak Đoković i Viktor Troicki – stoji u pismu koje je izloženo.

To je pravi duh Igara, baš ono što najveće sportskom takmičenje i treba da predstavlja. Novak je opet tu i u Parizu je spreman da napadne zlato, jedno je sigurno, svi će biti uz njega.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter