Izvor: alo
26.07.2024 u 15:53
0

PEVAČICA PRED NOVIM IZAZOVOM: Karleuša se našla u teškoj situaciji

Pevačica pred novim izazovom

Pop diva Jelena Karleuša iz dana u dan ruši rekorde, kako koncertima i nastupima, tako i viralnošću svojih pesama sa novih albuma.

Jelena se sada našla pred novim izazovom, ali kako važi za surovog profesionalca, uspela je nešto što se retko dešava drugim pevačima.

Naime, Karleuša ima dva nastupa u jednom danu i to različitim državama. Kako bi stigla na vreme i ispoštovala svoje fanove koji joj pružaju bezuslovnu podršku tokom svakog nastupa, Jelena je organizovala privatni avion.

– Dragi moji, vidimo se sutra, u subotu 27. jula na dva koncerta u istom danu – verovali ili ne! Prvo ću se sa vama družiti u Banja Luci, a nakon toga u iste noći vidimo se u Budvi (privatnim avionom). Kad je blizu i sve se može. Jedva čekam sutra – napisala je Jelena na svom Instagram profilu.

IVANA MALIĆ ODUŠEVILA JAVNOST OVIM SNIMKOM: Pokazala šta radi kada ustane ujutru
Jelena ima novog dečka

Pop diva Jelena Karleuša odgovorila je Editi Aradinović na prozivke, a onda obelodanila i jedan šok detalj iz privatnog života.

Jelena nije birala reči kada je u pitanju njena koleginica nakon Editinog oglašavanja, a potom je priznala da ponovo uživa u ljubavi!

– Ljuljeta može da dođe po moju staru veš mašinu, kupila sam novu, a imam i novog dečka. Neka od*ebe! – iskrena je bila Jelena, ali i brutalna.

Karleuša je sačekala da se strasti stišaju, te je brutalno udarila na koleginicu, iako se činilo da su se strasti između njih stišale.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter