Izvor: ALO
26.07.2024 u 16:22
0

NEKE STVARI SU SADA JASNIJE: Evo da li Jaramaz ide u CSKA

Trener CSKA rekao da više neće biti novih pojačanja

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović predstavljen je kao novi igrač moskovskog CSKA. Već duže vreme se spekuliše da bi novi član „armejaca“ mogao da postane i Aleksin donedavni saigrač iz Partizana Ognjen Jaramaz, ali po svemu sudeći, od toga neće biti ništa.

Trener Moskovljana Andreas Pistolis je na predstavljanju Avramovica rekao kako je kompletiran tim za novu sezonu.

– Želeo bih da poželim dobrodošlicu Aleksi Avramoviću u CSKA. On je igrač velikih dometa koji se savršeno slaže uz ostatak tima. Njegov neupitan talenat i vrhunska ličnost odlično odražavaju ono što naš klub traži. Na kraju, ali svakako ne i najmanje važno, želeo bih da se zahvalim našem predsedniku Andreju Vatutinu i potpredsednici Nataši Furajevoj što su uložili trud da obezbede ovaj ugovor, uprkos izazovnim uslovima na tržištu. Ovim transferom zaključili smo tim za narednu sezonu. Čeka nas naporan rad i moramo da se fokusiramo da nastavimo dominaciju u VTB ligi – rekao je Pistolis.

Sada ostaje da se vidi gd eće Ognjen Jaramaz nastaviti karijeru, budući da je raskinuo ugovor sa Partizanom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter