Izvor: KURIR
27.07.2024 u 10:32
0

EVO KO JE ODBEGLI UBICA KOJI JE UHAPŠEN U BEOČINU: Nebojša pre 31 godinu ubio državljanina Češke, osuđen na 10 godina robije

Novosadska policija u četvrtak u okolini Beočina uhapsila je Nebojšu Mirkovića (54) za kojim se tragalo po naredbi Višeg suda u Subotici, jer su ga 2017. godine osudili na 10 godina zatvora zbog ubistva.

Kako je ranije saopštio MUP, uhapšeni je sa područja opštine Mali Iđoš, a za njim se tragalo jer je pravosnažno pre sedam godina osuđen pred subotičkim sudom na 10 godina zatvora zbog izvršenog krivičnog dela ubistvo.

– Uhapšeni Nebojša Mirković počinio je krivično delo ubistvo 1993. godine i tada je lišio života državljanina Republike Češke. Za taj gnusni zločin Viši sud u Subotici 2017. godine pravosnažno ga je osudio na zatvorsku kaznu u trajanju od deset godina – kaže naš dobro obavešten izvor i dodaje:

– Mirković se krio sve sve ove godine, a sada je dolijao. Nakon hapšenja odmah je sproveden na izdržavanje kazne u Kazneno-popravni zavod u Sremskoj Mitrovici.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter