Izvor: Kurir
28.07.2024 u 16:01
0

ODMAH IM JE PRITRČANO U POMOĆ: Povređene dve devojčice, evo kako su pale

U zabavnom parku na vašaru u Svilajncu juče je pošlo do nezgode na "mini rolerkosteru" kada su lakše povređene dve devojčice od osam i 12 godina, do nesreće je došlo zbog neispravnosti na delu šina.

– Devojčice su bile u tim vozićima koji su se prevtnuli kad su naišli na deo gde su šine po kojima su se kretali bile neispravne, odnosno iskrivljene jer nisu bile adekvatno postavljene. Vozići su se prevrnuli na unutrašnju stranu i one su ispale – kaže jedan od očevidaca i dodaje:

UŽAS U SURČINU: Uhapšen muškarac zbog sumnje da je pijan vređao i tukao rođenu majku

– Odmah im je pritrčano u pomoć, a jedna od devojčica je povredila ruku tako da je njoj ukazana lekarska pomoć, a druga devojčica je prošla sa još lakšim povredama.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Svilajncu zbog ove nezgode uhapsili su Beograđanina M. M. (43) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

– Osumnjičeni je na vašaru u Svilajncu postavio zabavni park u kojem su sinoć, dvanaestogodišnja i osmogodišnja devojčica lakše povređene kada je vozić izleteo sa šina – saopšteno je iz policije.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden nadležnom tužilaštvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter