Izvor:
03.07.2016 u 18:36
0

ĆUTALI I TUŽNO POSMATRALI OKO SEBE : Ružica saopštila UČESNICIMA da je danas za sve njih POSLEDNJI…

Počeo je još jedan kućni savet, a ovaj put na mestu voditeljke našla se Ružica Veljković. Ona je pozdravila ukućane koji su za stolom, a nema ih puno s obzirom na to da mnogi od njih još spavaju.

Ružica je razgovarala sa učesnicima o nedeljnom ručku koji uskoro sledi, pa je tom prilikom saopštila da je, ako je neko zaboravio, ovo poslednji nedeljni ručak u vili. Svi su ućutali, a zatim je Ružica nastavila sa kućnim savetom.

Podsetimo, veliko finale rijaliti šoa "Parovi" zakazani su za 8. jul u 20 časova, a odlukom vaših glasova, jedan učesnik biće krunisan.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter