Izvor: Telegraf
29.07.2024 u 08:57
0

ŠOKANTNO: Jedna od najprovokativnijih takmičarki ispala sa OI, pa sa 20 godina završila karijeru ispisavši

Ipak, priznala je da je tu odluku donela dosta ranije

Paragvajska plivačica Luana Alonso objavila je šokantnu odluku da se povlači iz ovog sporta sa 20 godina, nakon što je ispala na startu Olimpijskih igara!

Ona se takmičila u prvoj trci na 100 metara leptir i završila je na šestom mestu i za 0,24 sekunde joj je izmakao plasman u polufinale.

– Sada je zvanično! Povlačim se iz plivanja, hvala svima na podršci! Izvini Paragvaj, moram samo da ti zahvalim – napisala je na društvenim mrežama gde je prati preko 300.000 ljudi.

Potom je dala i izjavu za medije u domovini.

– Veoma sam emotivna jer je to bila moja poslednja trka. Povlačim se iz plivanja. Plivam toliko dugo, 18 godina, i imam toliko osećanja. Nažalost, donela sam odluku da stanem i srećan sam što će moja poslednja trka biti na Olimpijskim igrama.

Njena odluka mnoge je iznenadila, mada je Paragvajka vrlo brzo poručila da je istu donela još pre OI.

BLAGO OSVEŽENJE ZA POČETAK NEDELJE: Evo kakvo vreme stiže!

Takođe, s obzirom na to da se u poslednje vreme sve više upliće u svet modela, nema sumnje da ćemo je sve više i više gledati u toj branši.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter