Izvor: Kurir
29.07.2024 u 11:27
0

OVO JE BIVŠA RASTINA DEVOJKA! Ostavio je zbog Ane Nikolić

Reper Stefan Đurić Rasta nakon razvoda od pevačice Ane Nikolić, sa kojom je dobio ćerku, započeo je romansu sa 12 godina mlađom Marijom Balaban.

O njegovom ljubavnom životu pre Ane i posle nje se ne zna puno u javnosti, ali poznato je da je pre Nikolićke voleo meleskinju Vidu Savić.

JEDAN DETALJ PRIVUKAO SVIMA PAŽNJU: Nemanja Gudelj podelio sliku žene

Naime, Rasta je bio godinama u vezi sa njom, a njihova ljubav počela je na snimanju spota za pesmu „Kavasaki“. Kako se spekulisalo tada, reper ju je ostavio kada je upoznao Anu dok su radili na njenom albumu.

– Bili su skladan par, baš su se voleli. Sve dok Marko, Anin brat, nije pozvao Rastu za neki posao, kad je i upoznao Anu. Ubrzo nakon toga Stefan je ostavio Vidu zbog Ane – rekao je pre nekoliko godina izvor za domaće medije.

Inače, Vidino poreklo sa očeve strane je iz Afrike, dok joj je majka iz Srbije. Ona živi u Zemunu i danas ima dvoje dece, ima 40 godina i osim u Rastinim spotovima pojavljivala se u još nekoliko, te je bila i čest gost po beogradskim klubovima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter