Izvor: Kurir
29.07.2024 u 12:43
0

MNOGI SE PITAJU KOLIKO ONA ZAPRAVO IMA GODINA: Važi za jednu od najatraktivnijih pevačica

Sandra Afrika godinama je na estradnoj sceni a važi za jednu od najatraktivnijih pevačica.

U javnosti se prvi put pojavila na Grandovoj sceni kada je igrala pored Mileta Kitića i svima zapala za oko.

(FOTO) PIKSIJEV SIN SA DRUŠTVOM NA IBICI: Malo stena, malo jahta i luksuzan život naslednika selektora naše reprezentacije

Ubrzo je započela i pevačku karijeru te je nastavila sama krupnim koracima ka uspehu.

Vitka figura i izvajana pozadina po kojoj je postala poznata njen su lični pečat kada je figura u pitanju, a linija joj se nije menjala kroz godine.

Na javnoj sceni pojavila se kao devojčurak, a nakon toliko godina i dalje izgleda mladoliko, te se mnogi pitaju koliko pevačica ima godina.

Naime, Sandra je ove godine u aprilu napunila 36. godina i u intimnom okruženju sa prijateljima proslavila svoj poseban dan.

U crnoj uskoj haljini sa dekolteom mamila je uzdahe prisutnih, a bez problema je i pokazala tortu na kojoj su svećice otkrile koliko godina ima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter