Izvor:
03.07.2016 u 19:16
0

NASTAVI DA SE BLAMIRAŠ I DALJE: Hijenice poslale GASTTOZZU jasnu PORUKU od koje će se NAJEŽITI! (FOTO)

Finale najgledanijeg rijaliti programa "Parovi" se bliži, pa su fanovi učesnika nervozniji i uzbuđeniji. Sinoć je Gasttozz pričao o brendiranim stvarima kojima, kako posebno ističe, raspolaže, a to su mu zamerile "Hijenice", Ružičini fanovi s obzirom na to da je spomenuo i Veljkovićevu.

Hijenice su postavile fotografiju na Fejsbuk, a ispod nje napisale su jednu poruku koja je upućena upravo Nenadu Marinkoviću.

– Poručujemo Gasttozzu da Ružičini fanovi znaju kakva je Ružica i da je baš zato volimo i da više prestane da nam otvara oči jer su nam dovoljno otvorene. Bolje neka svoje oči otvori! A jadno je to što sam sebe hvališ sa markiranom robom sam ispadaš kompleksaš, pravim ljudima nisu bitne materijalne stvari, bitno je da uživaš u sitnicama i onim što te čini srećnim! Džaba sve Ruška je no 1, a ti nastavi da se blamiraš i dalje. IDEMO HIJENEE – piše u saopštenju.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter